Офис Русе

Русе

Бул. "Цар Освободител" 50, ет. 1

тел: (02) 980 45 40
факс: (02) 980 47 05
e-mail: microfinance@ustoi.org
Използвайте формата за Обратна връзка!

1. Изпратете ни съобщение за това какво харесвате или не харесвате в работата си с УСТОИ Бизнес кредит 1! Ще получите отговор в рамките на 24 ч. независимо дали ни критикувате или искате да кажете някоя добра дума!Вашето мнение е изключително ценно за нас!

2. Организирайте среща с наш консултант, за да получите важна информация или да ни запознаете със своята бизнес идея! За целта попълнете формата за обратна връзка. Посочете удобни дата и час за среща в частта Съобщение и ние ще бъдем във връзка с Вас най-късно на следващия работен ден за потвърждение.

3. Вашият бизнес е важен и неповторим, но дали е печеливш? Искате ли да разберете колко пари Ви остават на месец след като платите всички сметки, вноски по кредити и напълните хладилника?

Заявете Калкулатор Лични Финанси от Формата за Обратна връзка. Задължително впишете:

  • Вашия е-mail адрес в полето Е-mail или Съобщение
  • Вашия статут: Търговец или Земеделски производител в полето Съобщение според дейността, с която се занимавате. 

Очаквайте отговор от нас в рамките на 24 часа след получаване на Заявката. Попълнете приложения файл и разберете с колко пари разполагате в края на месеца!  

Обратна връзка

УСТОИ АД е пълноправен член на Европейската мрежа за микрофинансиране и Център за микрофинансиране
„Бизнес кредит 1” е търговска марка на УСТОИ АД УСТОИ АД е администратор на лични данни по ЗЗЛД рег.Nо.15466/03.08.2011 г УСТОИ АД е НБФИ съгласно ЗКИ рег. Nо: BGR00098

Финансирането се предоставя посредством "Европейския механизъм за микрофинансиране ПРОГРЕС" създаден от Европейския Съюз

.
УСТОИ АД е създадено с подкрепата на:
Приема плащания с Visa и MasterCard
Резултат с изображение за visa

УСТОИ АД 2016 Всички права запазени.
Powered by Website.bg